Levensvreugde en het gelukspunt

Martin Schulman

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Levensvreugde en het gelukspunt

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 9789463315074, 109 blz., November 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Hajefa, Uitgeverij

serienaam/reeks: Karmische Astrologie

vertaald door: Martine Mellise

redactie: Marian van Agt

beschrijving

In 'Levensvréugde en het gelukspunt' beschrijft Martin Schulman hoe het Gelukspunt in de horoscoop samenhangt met ervaringen uit vorige levens en daarmee met ons Karma in ons huidige bestaan. Martin Schulman legt uit hoe iedereen kan leren om dit Gelukspunt optimaal te gebruiken, zonder de huidige situatie uit balans te brengen.

Behalve door het Gelukspunt wordt onze levensvreugde ook door het Punt van Onpersoonlijk Bewustzijn beïnvloed, volgens Martin Schulman. Dit door hem geïntroduceerde punt ligt in de horoscoop precies tegenover het Gelukspunt. Hij geeft dan ook een uitvoerige beschrijving van de positieve en negatieve functie van dit Punt van Onpersoonlijk Bewustzijn, waarmee hij het mogelijk maakt om een zelden in de astrologie aan de orde gesteld thema te beschrijven: de invloed van opposities op elkaar.

Door zijn analyse van de werking van het Gelukspunt in de tekens en de huizen en de wijze waarop de astrologische gegevens worden gerelateerd aan het menselijk karma, is 'Levensvreugde en het Gelukspunt' een baanbrekend astrologisch werk, dat van blijvende waarde is.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.