Karmische relaties

Martin Schulman

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Karmische relaties

paperback/ gebrocheerd: € 13.95

ISBN: 9789463315067, 170 blz., November 2016
Formaat: 21.6 (h) x 13.8 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 251 gram.

Uitgever: Hajefa, Uitgeverij

serienaam/reeks: Karmische Astrologie

vertaald door: Piet Hein Geurink

beschrijving

In 'Karmische relaties' geeft Martin Schulman door middel van synastrie, het vergelijken van partnerhoroscopen, antwoord op de vraag of het uitsluitend emotionele en lichamelijke factoren zijn die relaties doen gedijen of stranden, of dat ook karmische elementen het verloop van verhoudingen bepalen.

Na het ontleden en de vergelijking van de relatie-aspecten, de aspecten met de binnenplaneten: Zon, Maan, Mercurius, Venus, Mars, en van de aspecten met de buitenplaneten: Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto, in de partnerhoroscopen, komt Schutman tot de conclusie dat er altijd wel aanwijsbare redenen bestaan voor een bepaalde relatie, maar dat lang niet altijd die redenen het verloop van een verhouding bepalen. Vaak blijken juist karmische elementen, omstandigheden uit vorige levens, de toon te zetten voor het wel en wee van relaties.

Karmische Relaties laat zien hoe eventuele relatieproblemen zijn op te lossen en het geeft inzicht in het aanvaarden van in het verschiet liggende karmische gebeurtenissen, lessen en inzichten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.