Word wakker! Het leven is slechts een droom

Een complete gids naar verlichting

Michael Murray

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Word wakker! Het leven is slechts een droom

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463310215, 304 blz., March 2020
Formaat: 22.0 (h) x 15.0 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 479 gram.

Uitgever: Hajefa, Uitgeverij

vertaald door: René Swinkels

trefwoorden: cursus in wonderen vergeving verlichting zelf

beschrijving

WORD WAKKER!
Het leven is slechts een droom

Een boek geïnspireerd op een waargebeurd verhaal en op Een cursus in wonderen.

Michael Murray vertelt het opmerkelijke verhaal van zijn leven, waarin hij vier bijna-doodervaringen heeft overleefd naast honderden beangstigende en ongecontroleerde lichaamsuittredingen en dat vele jaren lang.
Vanaf het begin van 1999, en de daaropvolgende tien jaar, ervoer Michael wat bekendstaat als de donkere nacht van de ziel; een periode zonder enige hoop, liefde of licht. Toen, in de herfst van 2008 vonden de verbazingwekkendste en meest wonderbaarlijke gebeurtenissen plaats, totaal onverwacht. Hij bevond zich op dat moment in de diepste krochten van zijn gekwelde privéleven en zonder dat hij dat probeerde te bereiken, werd Michael wakker, zonder enige waarschuwing vooraf.

Michael ervoer drie zeer diepgaande spirituele ontwakingen en elk ervan bracht hem naar een hoger niveau van gewaarzijn en elk veranderde zijn leven enorm. Dit boek zal de koers van jouw leven veranderen! Je dient dit boek niet één keer te lezen maar steeds weer, zo goed is het!
Gloria Hernandez

Dit is een van de meest fascinerende verhalen die je zult lezen over een reis vanuit de duisternis en wanhoop naar het Licht en de gelukzaligheid van het leven.
Sharon Davitt

Eindelijk is dit langverwachte boek van Michael Murray uit. Michael is een toonaangevende leraar van Een cursus in wonderen in Ierland. De wijze waarop hij Een cursus in wonderen uitlegt is meesterlijk en in dit boek wordt duidelijk uitgelegd wat we nodig hebben om wakker te worden.
Rhoda Ui Chonaire

Michael Murray is ook de schrijver van De metafysica van het universum – De theorie van alles.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.