Het etherische veld

en de vier etherische bronnen van energie ontmoetingen met de elf Fje

Hanneke Bouma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het etherische veld

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463310116, geïllustreerd, 320 blz., July 2017
Formaat: 22.4 (h) x 15.3 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 557 gram.

Uitgever: Hajefa, Uitgeverij

beschrijving

Maak kennis met het etherische veld van de aarde en krijg zicht op het etherische lichaam van onszelf als mens. Het etherische veld is als een multidimensionaal holografisch weefsel. Het is het levende voedende weefsel, dat je kunt zien als de etherische vingers van de Grote Moeder zelf. Het is het weefsel dat zich kan aanpassen aan onze wensen, onze intenties en onze levensvervulling. Het etherische veld bevat bronnen van energie die wij als instrumenten kunnen gebruiken, om in contact te komen met onze oorspronkelijke menselijke vermogens. De kennis over deze bronnen is lang uit ons bewustzijn geweest.

Lees over de ontmoetingen met de elf Fjerk, die ons leert over het etherische veld en onze eigen etherische bronnen. Ervaar hoe het is om in verbinding te leven, zodat het etherische niet om je heen stolt, maar vloeibaar blijft. Neem de eerste stappen in het samenwerken met het etherische veld en met je
eigen etherische bronnen, zodat je weer leert te creëren. Het leven kan zoveel leuker en interessanter zijn, vol vreugde en geluk, door een nieuwe realiteit te scheppen. Dit boek geeft (leert) je de sleutels om dit in je leven te creëren. Doe je mee?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.