De geometrie van de schepping deel 2

Een herinnering aan ons verre verleden

Melchizedek Drunvalo

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De geometrie van de schepping deel 2

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463310031, geïllustreerd, 328 blz., June 2019
Formaat: 23.1 (h) x 15.1 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 533 gram.

Uitgever: Hajefa, Uitgeverij

vertaald door: Yvonne Schaap

beschrijving

Het heilige Geometrie van de Schepping patroon, de primaire generator van elke fysieke vorm, wordt in dit tweede deel nog verder en dieper uitgewerkt. Van de piramides en mysteries van Egypte tot het nieuwe ras van de Indigo kinderen. Drunvalo presenteert de heilige geometrie van de Realiteit en de subtiele energieën die onze wereld vormen.

In dit tweede deel, deelt Drunvalo voor de eerste keer ooit, de instructies voor de Mer-Ka-Ba meditatie. Deze meditatie is de sleutel tot de volgende dimensie.

Andere onderwerpen die in deel twee aan bod komen zijn: Het ontvouwen van het Derde Informatie Systeem; de Mysteries van Wederopstanding; Egyptische tantra, Sexuele Energy en het Orgasme; het gebruik van de Mer-Ka-Ba; de Siddhi’s of Psychische Krachten; Toeval, Gedachte en Manifestatie; Leven met je Hogere Zelf; Het Lucifer Experiment en de Creatie van Dualiteit; Overleven in de Vierde Dimensie; De Nieuwe Kinderen.

Omhels de ontwikkelde visie en het begrip dat Drunvalo aanbiedt aan de wereld. Het wemelt van toeval, wonderen floreren en verbazingwekkende verhalen over ontravelde mysteries ontstaan als de auteur de Aloude Geheimen van de Geometrie van de Schepping onderzoekt.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.