De duif die de hemel verloor

Marco Knauff

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De duif die de hemel verloor

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463283755, 225 blz., October 2020

Uitgever: Boekenbent, Uitgeverij

beschrijving

Benjamins blik hechtte zich aan Martha’s onbeweeglijke silhouet. Haar veren waren dof en pluizig, ze was kennelijk in de rui. Een heel verschil met de foto van de gestroomlijnde, trotse Martha die hij onlangs in de krant zag. Het plaatje moest jaren geleden genomen zijn, toen ze in de bloei van haar leven was.
Een museumbezoeker met een obsessie voor Botticelli, het tragische lot van een naar Nederland meegenomen dodo, de wandelaar die via graffiti boodschappen ontvangt en het aangrijpende verhaal van de trekduif. Dit zijn enkele verhalen uit het veelzijdige oeuvre van Marco Knauff, waarin door scherpe psychologische observaties bewust vragen worden opgeroepen over alles wat vanzelfsprekend lijkt.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marco Knauff schrijft politieromans en literaire korte verhalen, die in Nederlandse en Belgische tijdschriften zijn gepubliceerd.
Met zijn verhalen won hij diverse prijzen en verscheen hij in kranten en tijdschriften. Ook werd een verhaal verfilmd en vertoond op een filmfestival. Naast zijn werk als tekstschrijver maakt Marco surrealistische schilderijen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.