paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-6328-349-6, 228 blz., April 2020
Formaat: 21.8 (h) x 13.8 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 328 gram.

beschrijving

Een aanslag in Scheveningen op een medewerker van de veiligheidsdienst mislukt op het nippertje. Commissaris Banning wordt bij zijn speurtocht naar de dader gehinderd door een publiciteitshongerige minister. Ook het beoogde slachtoffer van de aanslag geeft maar mondjesmaat medewerking. Een tweede aanslag volgt.
Langzaam ontrafelt Banning een dramatische gebeurtenis uit een ver verleden. Misbruik van dna-onderzoek blijkt de levens van de hoofdpersonen in een verstikkende greep te houden. De handeling verplaatst zich naar Lanzarote waar de vrouw woont, die daarbij een sleutelrol speelde. Alle betrokkenen geven een eigen interpretatie van de waarheid, die ze echter maar ten dele kennen.

Commissaris Banning gaat op zoek naar de dader van de aanslag. Een meeslepend verhaal over liefde, afgunst, vernedering en wraak, waarin ernst en humor elkaar als vanzelfsprekend afwisselen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Klaas de Vries debuteerde als thrillerschrijver met Operatie Vuurvogel (2014).... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:


Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.