Moederliefde

Tanja Kaltofen

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Moederliefde

paperback/ gebrocheerd: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463282970, 218 blz., November 2019
Formaat: 21.8 (h) x 14.3 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 312 gram.

Uitgever: Boekenbent, Uitgeverij

trefwoorden: en toen was er licht kaltofen moederliefde

beschrijving

Susan en Alex hebben een grote kinderwens. Nadat zij tien jaar hebben geprobeerd om via de natuurlijke weg kinderen te krijgen, besluiten zij om naar het ziekenhuis te gaan. Meteen bij de eerste ivf-poging wordt Susan zwanger van een zoon.

Vanaf het begin van het ivf-traject wordt Susan geconfronteerd met negatieve gedachten en emoties. Deze worden na de geboorte van haar zoon nog sterker. Door de relatie met haar zoon voelt zij dat haar overleden ouders nog steeds haar leven bepalen. Om haar geluk te vinden realiseert zij zich dat ze de afhankelijkheidsverbinding met haar ouders én met haar zoon moet loslaten. Pas dan kan zij weer vanuit zichzelf stralen.

Susan is zich er als kind van bewust dat zij met engelen en andere zielen kan praten. De engelen helpen haar en ook haar ouders staan haar vanuit de hemel bij. Zij leren haar om helemaal in het moment aanwezig te zijn en onvoorwaardelijk van zichzelf en het leven te houden.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Tanja Kaltofen (1975) is moeder van twee dochters.
Het is haar missie om mensen te inspireren hun hart te openen en te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde.
Zij heeft jarenlang haar eigen kinesiologiepraktijk gevoerd en gaf daarnaast verschillende lezingen en workshops. Nu richt zij zich volledig op het moederschap en haar boeken.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.