Gesloten deuren

Marco Knauff

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gesloten deuren

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463282130, 234 blz., July 2018
Formaat: 21.1 (h) x 14.5 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 352 gram.

Uitgever: Boekenbent, Uitgeverij

serienaam/reeks: Bureau Bermhoven

trefwoorden: bureau bermhoven deadline marco knauff zwijgplicht

beschrijving

Wanneer Gerda, de dochter van politiechef Ben van Gelen, stage komt lopen op Bureau Bermhoven, wordt in het nabijgelegen Stuivinge de notoire draaideurcrimineel Rooie Frans onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen.

Rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld hebben de taak om de dader te vinden, waarbij Gerda meeloopt om van hen het vak te leren. Hun onderzoek wordt bemoeilijkt doordat Rooie Frans met bijna het hele dorp ruzie had. Bovendien ondervindt de politie weinig medewerking van de terughoudende Stuivingers.

Ondertussen vindt in Bermhoven een soortgelijk sterfgeval plaats. En als de zaak van een vermiste tiener dankzij nieuwe aanknopingspunten in een stroomversnelling komt, worden Marieke en haar collega’s geconfronteerd met een web van lokale intriges.

Gesloten deuren is het derde deel in de politieserie rondom rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marco Knauff schreef korte verhalen, romans en thrillers. Hij publiceerde in veel tijdschriften en won prijzen bij de Harland Awards. In een bundel over de Gouden Eeuw verscheen een historisch verhaal van zijn hand.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.