In de bloei van mijn leven

gekweld door Anorexia

Cindy Salman

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
In de bloei van mijn leven

paperback/ gebrocheerd: € 15.95

ISBN: 9789463282024, geïllustreerd, 130 blz., April 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Boekenbent, Uitgeverij

beschrijving

Over anorexia zijn vele boeken geschreven. Zowel de medische alsmede de psychologische benadering hiervan, is in vele toonsoorten en variaties tot uiting gekomen.

In dit boek leest u wat anorexia is voor de auteur; Cindy Salman.

Zij spreekt hier vanuit haar positie als ervaringsdeskundige op een bijzondere manier, vol zelfspot, kennis en met een soms cynische invalshoek. Cindy omschrijft een gevoel, een gedachte een levensstijl die vanuit haar hooggevoeligheid is ontstaan.

Anorexia is geen vriend, geen maatje waar je voor kiest. Toch is deze aandoening bij sommige zo intens aanwezig dat het een deel van je denken, van je doen, maar vooral ook van je 'niet doen' is geworden.

Ze omschrijft in dit boek hoe het haar leven beheerst, haar leven invult en hoe het in de bloei van haar leven, genadeloos wist toe te slaan. Soms omschrijft ze zelfs met een vleugje humor, de conversaties die ze heeft met de verpersoonlijking van anorexia. Over anorexia zijn vele boeken geschreven. Zowel de medische alsmede de psychologische benadering hiervan, is in vele toonsoorten en variaties tot uiting gekomen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.