Starttaal Compact 3F startpakket

Combipakketten met de methode in boekvorm

Rieke Wynia; Lieke van Pagée; Michael Mandersloot; Bregje Cruijsberg; Suzanne Dieleman; Antje Diepersloot; Ruud van den Belt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Starttaal Compact 3F startpakket

paperback/ gebrocheerd: € 43.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463263436, geïllustreerd, June 2020
Formaat: 29.7 (h) x 21.4 (b) x 3.6 (d) cm. Gewicht: 1631 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

beschrijving

STARTTAAL COMPACT is een methode Nederlands voor mbo-opleidingen met een beperkt aantal beschikbare uren, zoals BBL-opleidingen en verkorte trajecten.


Het startpakket Starttaal Compact 3F bestaat uit:
* een overzichtelijk werkboek op 3F-niveau;
* een helder naslagwerk in de vorm van een handboek;
* een licentie van 12 maanden voor het digitale oefen- en toetsprogramma Starttaal Compact Online inclusief de Examencoach en een Taalniveautest.


STARTTAAL COMPACT WERKBOEK 3F
Het Starttaal Compact Werkboek 3F biedt afwisselende opdrachten waarin je in een betekenisvolle en functionele context oefent met de taalvaardigheden lezen, luisteren, taalverzorging, schrijven, spreken en gesprekken voeren. De onderwerpen van de opdrachten sluiten zoveel mogelijk aan bij de dimensies van het vak burgerschap.
Het werkboek bestaat uit twee delen. In Deel 1 Centraal Examen oefen je met lezen en luisteren. In Deel 2 Instellingsexamens oefen je met schrijven, spreken en gesprekken voeren. Ook kun je in dit deel oefenen met veelgemaakte taalfouten en werkwoordspelling.


HANDBOEK
In het Starttaal Compact Handboek vind je de theorie die je nodig hebt om de opdrachten in het werkboek te maken. Vanuit het werkboek wordt verwezen naar de theorie in het handboek.


STARTTAAL COMPACT ONLINE
Inbegrepen bij Starttaal Compact zijn licenties voor Starttaal Compact Online en Examencoach Nederlands. Starttaal Compact Online biedt extra oefenmateriaal voor leesvaardigheid, luistervaardigheid, werkwoordspelling en algemene spelling. Examencoach Nederlands bied je extra oefening met examenvaardigheden, zodra je het werkboek doorgewerkt hebt. Dit startpakket bevat een licentie voor 12 maanden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.