Startrekenen Compact 2F Startpakket

Combipakketten met de methode in boekvorm

Jelte Folkertsma; Rieke Wynia; Jan van Daalen; Martine Knijnenberg; Manon Keuenhof; Sarah Brusell; Sari Wolters; Rob Lagendijk; Nanda Bartelink; Cyriel Kluiters

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Startrekenen Compact 2F Startpakket

paperback/ gebrocheerd: € 43.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463263320, geïllustreerd, April 2020
Formaat: 29.8 (h) x 21.2 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 1760 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

beschrijving

Met STARTREKENEN COMPACT werk je zelfstandig en efficiënt toe naar het rekenexamen. Rekenvaardigheden komen door elkaar aan bod. De methode is vooral geschikt voor BBL-opleidingen en verkorte trajecten met weinig contacturen.
Het startpakket Startrekenen Compact 2F bestaat uit:

* een overzichtelijk werkboek op 2F-niveau;

* een helder naslagwerk in de vorm van een handboek;

* een licentie van 12 maanden voor het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Compact Online, inclusief Examencoach rekenen, Startrekenen 3D, Startrekenen VR en een RNT.
STARTREKENEN COMPACT 2F WERKBOEK

Het Startrekenen Compact Werkboek 2F biedt afwisselende opdrachten waarin je oefent met het toepassen van rekenen in functionele context. Het werkboek is ingedeeld in drie fases:
FASE 1 bevat tien taken waarin de rekenvaardigheden uit de verschillende domeinen worden geoefend, eerst apart en daarna gecombineerd.

FASE 2 besteedt extra aandacht aan examenvaardigheden, zoals rekenvaardigheden herkennen, veelgemaakte fouten voorkomen en omgaan met tijdsdruk.

FASE 3 bestaat uit twee volwaardige oefenexamens die de rekenvaardigheden uit het referentiekader op eindniveau toetsen.
In het werkboek maak je ook nakijkopdrachten, zodat je zelf je leerproces in de hand hebt.
HANDBOEK

Het Startrekenen Compact Handboek is ingedeeld als overzichtelijk naslagwerk voor de vier rekendomeinen Getallen, Verhoudingen, Meten & meetkunde en Verbanden. Via verwijzingen in het werkboek kun je relevante theorie snel opzoeken in het handboek.
STARTREKENEN COMPACT ONLINE

Bij het startpakket zit een licentie die toegang geeft tot verschillend online lesmateriaal. Met Startrekenen Compact Online kun je extra oefenen met de rekenvaardigheden uit het werkboek. Examencoach rekenen bied je na het doorwerken van het werkboek extra oefening met examenvaardigheden. Met Startrekenen 3D en VR kun je oefenen met rekenen in gamevorm. Met de RNT kun je eenmalig testen op welk rekenniveau je zit.


Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.