Good Job! Horeca Startpakket

Beroepsgerichte mbo-methode Engels voor horeca-opleidingen

Rosemary Carlton-Willis; Marije Caudron; Marije de Haan; Marleen Koevoets; Janet Molenaar; Cally Youdell; Jenny Zilmer; Mariska Wiersma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Good Job! Horeca Startpakket

paperback/ gebrocheerd: € 36.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463263252, geïllustreerd, June 2020
Formaat: 29.2 (h) x 20.9 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 721 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

beschrijving

GOOD JOB! HORECA is een beroepsspecifieke mbo-methode die is afgestemd op de kwalificatiedossiers voor de horeca-opleidingen Manager horeca, Gastheer/Gastvrouw en Kok. Communicatie staat centraal, zodat je leert jezelf passend uit te drukken in uiteenlopende situaties. De methode is volledig in het Engels.

Het startpakket Good Job! Horeca bestaat uit:
* een overzichtelijk leerwerkboek waarin zowel theorie als oefeningen worden aangeboden;
* een licentie van 12 maanden voor de digitale oefenomgeving Good Job! Horeca Online, inclusief First Aid Course of English (FACE), Examencoach Engels en spraakherkenningsapp.

KENMERKEN VAN HET LEERWERKBOEK
* vier casussen rondom specifiek thema
* task based werken binnen een casus
* je volgt de customer journey
* veel open vragen om te werken aan je taalproductie

Elke Task start met een GET STARTED!-opdracht. Hierbij denk je na over jouw eigen ervaringen in de horeca en wat je belangrijk vindt in het horecavak. Ook krijg je CRITICAL THINKING-opdrachten die je uitdagen om kritisch na te denken over typische horeca-vraagstukken. In de GET GRAMMAR!-gedeeltes oefen je met grammatica-items die in de horeca-praktijk vaak voorkomen. Daarbij krijg je een beknopte uitleg en een korte oefening. Heb je meer oefening nodig, dan kun je aan de slag in Good Job! Horeca Online. Elke Case wordt afgesloten met een FINAL TASK. In deze taak komen eerder behandelde taalvaardigheden nogmaals aan bod en toon je aan dat je de lesstof begrijpt en kan toepassen.

ONLINE OEFENOMGEVING
Op de methodesite Studiemeter kun je bij GOOD JOB! HORECA ONLINE oefenen met woorden en grammatica in horeca-context. De woorden worden geïntroduceerd bij de lees- en luisterteksten in het leerwerkboek en worden ingeoefend en getoetst op Studiemeter. Bij elk online grammatica-item horen twee oefeningen en een onderwerptoets. Als je hierna door wilt oefenen, dan kan dat in FIRST AID COURSE OF ENGLISH (FACE). Ter voorbereiding op het centraal examen Engels, kun je gebruik maken van EXAMENCOACH ENGELS. Wil je oefenen met je uitspraak en gespreksvaardigheid? Dan kan dit via de innovatieve SPRAAKHERKENNINGSAPP.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.