Studiereader Startrekenen Compact Startpakket

Combipakketten met de methode online in Studiereader

Sari Wolters; Cyriel Kluiters; Rieke Wynia; Martine Knijnenberg; Rob Lagendijk; Manon Keuenhof; Astrid van Roosmalen; Sarah Brusell; Jelte Folkertsma; Nanda Bartelink; Jan van Daalen

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Studiereader Startrekenen Compact Startpakket

paperback/ gebrocheerd: € 43.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463263115, geïllustreerd, April 2020
Formaat: 29.7 (h) x 21.6 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 915 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

serienaam/reeks: Startrekenen Compact

beschrijving

Met STARTREKENEN COMPACT IN STUDIEREADER werk je zelfstandig en efficiënt toe naar het rekenexamen. Rekenvaardigheden komen door elkaar aan bod. De methode is vooral geschikt voor studenten met weinig contacturen die het basisniveau al beheersen. De methode wordt aangeboden in een startpakket van 12 maanden dat offline en online leren met elkaar verbindt.
Het startpakket Startrekenen Compact in Studiereader bestaat uit:

* een licentie van 12 maanden voor de online methode Startrekenen Compact (2F en 3F) in Studiereader
* de theorie bij de online opdrachten in boekvorm: Startrekenen Compact Handboek;
* een licentie van 12 maanden voor het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Compact Online, inclusief Examencoach rekenen, Startrekenen 3D, Startrekenen VR en een RNT.
KENMERKEN VAN DE METHODE

Rekenvaardigheden gecombineerd aangeboden

Startrekenen Compact in Studiereader is ingedeeld in taken waarin telkens een aantal rekenvaardigheden eerst apart van elkaar en daarna gecombineerd geoefend worden. Je oefent zo al snel op eindniveau.
Je bent eigenaar van je leerproces

Elke taak bevat per rekenvaardigheid verschillende keuzemomenten waarop je kunt bepalen voor jezelf oefening je voor die vaardigheid nodig hebt. Je kunt versneld de methode doorwerken, of juist extra oefenen.
Complexe rekenopdrachten gestructureerd oplossen

Aan de hand van een stappenplan oefen je veelvuldig het gestructureerd oplossen van complexe opdrachten, waardoor je optimaal voorbereid hebt op opdrachten op examenniveau.
Uitgebreide examenvoorbereiding

In een apart gedeelte gericht op examenvoorbereiding wordt ingegaan op specifieke examenvaardigheden: wat zijn veelgemaakte fouten, waar is makkelijk winst te behalen en hoe ga je om met tijdsdruk? Daarnaast bevat de methode twee volwaardige oefenexamens.


Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.