Focus niveau 3-4

methode loopbaan voor mbo

Menno Beekhuizen; Sander Heebels; Anke Taube; Daphne Kievit; Annelien Tienstra

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Focus niveau 3-4

paperback/ gebrocheerd: € 23.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463261029, geïllustreerd, July 2019
Formaat: 29.7 (h) x 21.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 673 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

beschrijving

FOCUS LEERWERKBOEK NIVEAU 3-4

Focus is een methode loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB) voor het mbo. Of je na je opleiding verder wilt studeren, een onderneming wilt starten of als werknemer aan de slag wilt: Focus helpt je om zelf sturing te geven aan je loopbaan.
Doordat Focus uitgebreid aandacht besteedt aan de vijf loopbaancompetenties, ontwikkel je competenties die relevant zijn én blijven op een veranderende arbeidsmarkt. Focus daagt je uit na te denken over je kwaliteiten, drijfveren en mogelijkheden, zodat je passende keuzes kunt maken voor je studie en toekomstig beroep. Zo maak je jouw loopbaan tot een succes!
OPBOUW LEERWERKBOEK
Het leerwerkboek is ingedeeld in acht thema's. Elk thema bestaat uit een thema-introductie, vier tot zes lessen met uitleg en opdrachten, een eindopdracht en een themareflectie. Elke les begint met een leerdoelenkader zodat je weet waar de les over gaat. Daarna ga je aan de slag met afwisselende opdrachten met aansprekende werkvormen: zo ontvang je een 360 gradenfeedback, pitch je je droombaan, bedenk je een eigen bedrijf en oefen je een sollicitatiegesprek. Je werkt hierbij vaak samen met klasgenoten en bekijkt verschillende inspirerende filmpjes over jonge werkenden, ondernemers en andere studenten die net als jij bezig zijn met hun loopbaan.
INHOUDSOPGAVE

Thema 1 Studie en loopbaan

Thema 2 Motieven en kwaliteiten

Thema 3 Je ideale baan

Thema 4 Beroepspraktijkvorming

Thema 5 Loopbaankeuzes

Thema 6 Een baan vinden

Thema 7 Werknemerschap

Thema 8 Toekomstsplannen

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.