Trainingsexamens 3F

Examenvoorbereiding rekenen

Jerry de Bruijn; Jack Nouwens

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Trainingsexamens 3F

paperback/ gebrocheerd: € 14.40

ISBN: 9789463260589, January 2018
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 331 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

beschrijving

Met de Trainingsexamens 3F kunnen leerlingen of studenten zich grondig voorbereiden op het centrale rekenexamen 3F in het vo en mbo. De Trainingsexamens zijn ontwikkeld door rekendocenten Jerry de Bruijn en Jack Nouwens in samenwerking met Uitgeverij Deviant. De Trainingsexamens zijn zowel geschikt voor zelfstandige oefening als voor gezamenlijke examentraining.

INHOUD EN DOEL

De Trainingsexamens zijn gebaseerd op de lastigste vragen van het centrale rekenexamen. Door hiermee extra te oefenen, kunnen leerlingen of studenten veelgemaakte fouten vermijden. Door te trainen met examenopgaven op papier, oefenen leerlingen of studenten met het goed noteren van berekeningen en tussenuitkomsten. Daardoor kunnen ze hun eigen berekeningen controleren en kan een docent of medeleerling gerichte feedback geven.Met de Trainingsexamens trainen leerlingen en of studenten onder meer:- het gedurende langere tijd geconcentreerd werken aan rekenopgaven;

- het rekenen met en zonder rekenmachine;

- het aflezen van complexe bronnen;

- het kiezen van een oplossingsstrategie;

- het combineren van verschillende rekenvaardigheden binnen een vraag;

- het noteren en controleren van berekeningen en tussenuitkomsten.


OPBOUW

De bundel bevat vijf verschillende examens. Achterin de bundel zitten de antwoorden en uitwerkingen van de opdrachten. Elk examen bestaat uit 45 uitdagende opgaven. Per opgave is er ruimte voor het antwoord.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.