Starttaal Instap Deel B Nederlands Leerwerkboek

Rieke Wynia; Anika Verhoog; Ruth Jansen; Marleen Tienstra; Sharon Telkamp; Suzet Volders; Ruud van den Belt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Starttaal Instap Deel B Nederlands Leerwerkboek

paperback/ gebrocheerd: € 19.55: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463260527, geïllustreerd, May 2020
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 956 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

beschrijving

STARTTAAL INSTAP, DEEL B


STARTTAAL INSTAP is de nieuwe methode Nederlands voor leerlingen in het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. De methode wordt speciaal ontwikkeld voor leerlingen die de lesstof in VIA Vooraf - Op weg naar 1F nog niet aankunnen en meer tijd en kleinere stappen nodig hebben om basisvaardigheden taal aan te leren.
Starttaal Instap bestaat uit twee leerwerkboeken: deel A en deel B. In de leerwerkboeken staan functionele taaltaken in een betekenisvolle context centraal.
OPBOUW LEERWERKBOEK DEEL B

Deel B van Starttaal Instap is opgebouwd uit vier thema's. Elk thema bestaat uit oefentaken en een herhalingstaak. In de herhalingstaak herhaalt de leerling de vaardigheden die hij in dat thema heeft geleerd. De herhalingstaak kan worden ingezet als vorm van formatieve evaluatie. Als uit de herhalingstaak blijkt dat de leerling extra oefening nodig heeft, kan de docent extra oefentaken inzetten. Ook is voor ieder thema van Starttaal Instap deel B een praktijktaak beschikbaar. Met het uitvoeren van de praktijktaak kunnen de leerlingen de ingeoefende taalvaardigheden van dat thema toepassen in een praktijkgerichte context. De extra oefentaken en praktijktaken zijn beschikbaar als download op onze methodesite Studiemeter.Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.