Gente hoy 1

libro del alumno - Talenland

Neus Sans Baulenas; Ernesto Martín Peris

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gente hoy 1

paperback/ gebrocheerd: € 33.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463250054, geïllustreerd, January 2016, SPA
Formaat: 28.7 (h) x 24.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 1140 gram.

Uitgever: Uitgeverij Talenland B.V.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Gente Hoy is de herziene versie van Gente, de lesmethode die een focus legt op het leren van de taal door middel van het maken van opdrachten. Met behulp van deze lesmethode hebben al miljoenen studenten van over de hele wereld de Spaanse taal onder de knie gekregen.

Met Gente hoy leer je op een uitdagende manier Spaans. Het tekstboek biedt interessante en actuele teksten over de Spaanstalige cultuur, het dagelijks leven in een Spaanstalig land en geschiedenis. Aan de hand van actiegerichte oefeningen wordt de cursist aangezet tot het toepassen van de geleerde stof in de praktijk. Elk hoofdstuk begint met een inleidende video en is beschikbaar via de online leeromgeving.

Bij het tekstboek wordt een uitgebreide woordenlijst meegeleverd, vertalingen van de opdrachten en een code voor een jaar Premium toegang tot de Campus Difusión - een online platform met digitale boeken, extra opdrachten, video's en veel meer.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Gente hoy 1

paperback/ gebrocheerd: € 20.80
Gente Hoy is de herziene versie van Gente, de lesmethode die een focus legt op het leren van de taal door middel van het maken van opdrachten. ...

Meer boekennieuws op Facebook.