Dat heb ik weer! 2

Carry Slee

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Dat heb ik weer! 2

gebonden: € 18.95

ISBN: 9789463244558, geïllustreerd, 154 blz., June 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Dyslexion Uitgeverij

serienaam/reeks: Dat heb ik weer!

illustrator: Kristel Steenbergen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Het tweede deel in de Dat heb ik weer serie

Britt vindt het leven soms knap ingewikkeld. Ze heeft ruzie met haar beste vriendin Noah, haar moeder is verliefd op de grootste loserleraar van de school, Blok Geitensok, en de film waarvoor ze auditie wil doen wordt tot haar grote teleurstelling uitgesteld. Maar het ergste is wel dat ze Dave niet uit haar hoofd kan zetten. Daar heeft haar nieuwe hartsvriendin Puck wel een oplossing voor: ze moet gewoon verkering nemen met Dennis, de gitarist van Pucks band! Als Britt denkt dat het allemaal niet nog erger kan, komt haar vader met nieuws dat haar leven flink op zijn kop zet. Gelukkig is Puck er altijd voor haar. Maar zijn ze wel hartsvriendinnen? Britt ontdekt dat Puck iets geheimhoudt. Maar wat?

Dat heb ik weer: het geheim van Puck, troubles met mijn vader en desperate verliefd... op de verkeerde! is het tweede deel van de serie over het leven van Britt. Met superleuke testjes en grappige blogs van Britt!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Dat heb ik weer!

paperback/ gebrocheerd: € 16.95
Het tweede deel in de Dat heb ik weer serie Britt vindt het leven soms knap ingewikkeld. Ze heeft ruzie met haar beste vriendin Noah, ...

Meer boekennieuws op Facebook.