De bullebakbaas

dyslexie uitgave

Marte Jongbloed

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De bullebakbaas

gebonden: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463244299, geïllustreerd, 212 blz., February 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Dyslexion Uitgeverij

serienaam/reeks: Wies & oma Wisse

illustrator: Iris Boter

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De ouders van Wies zijn vaak voor hun werk in het buitenland. Daarom gaat ze elke dag naar haar oma, die in een verzorgingstehuis woont. En naar haar twee beste vrienden, de tweeling Zane en Jazz. In het tehuis van oma Wisse komt een nieuwe directeur:
Dick Tator. Hij is net ontslagen bij het leger. Hij voert meteen een heleboel strenge regels in. Eigenlijk heeft hij een hekel aan ouderen. Ze zijn traag en luisteren slecht naar bevelen. Wanneer de bewoners zelfs geld moeten verdienen voor Dick Tator, besluiten Wies en de tweeling dat het zo niet langer kan...

Wies en oma Wisse – De bullebakbaas is het eerste deel van een toegankelijke serie van Marte Jongbloed (bekend van Herre) voor kinderen vanaf 6 jaar. In deze supergrappige serie, met illustraties van Iris Boter, redt Wies haar oma van een gemene directeur.

Marte Jongbloed won al twee keer een Pluim van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury voor haar boeken over Herre, waarvoor Iris Boter de illustraties maakte. Wies en oma Wisse is door de korte zinnen heel geschikt voor jonge en minder ervaren lezers én mensen met dyslexie.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De bullebakbaas

gebonden: € 14.99
In deze supergrappige serie voor kinderen vanaf 6 jaar van Pluim-winnares Marte Jongbloed redt een meisje haar oma van een gemene directeur. ...

Meer boekennieuws op Facebook.