Help, wie klopt daar - Stille nacht, angstige nacht - dyslexie uitgave

dyslexie uitgave

Nanda Roep

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Help, wie klopt daar - Stille nacht, angstige nacht  ...

gebonden: € 16.95

ISBN: 9789463243230, geïllustreerd, 110 blz., November 2018
Formaat: 23.8 (h) x 17.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 324 gram.

Uitgever: Uitgeverij Dyslexion

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Help, wie klopt daar?
Luna en Lotte bereiden zich voor op hun Sinterklaasfeest. Ze hopen natuurlijk dat de echte Sinterklaas langskomt, maar ze hebben ook lootjes getrokken. In hun kinderrestaurant Plaza Patatta zijn ze druk bezig met het maken van surprises. Als er op hun deur wordt geklopt, denken ze dat Sinterklaas er eindelijk is. Maar voor de deur staat... niemand. Waar komt dat geklop vandaan?

Stille nacht, angstige nacht
Luna en Lotte slepen een enorme kerstboom de eetzaal van Plaza Patatta in, als de deur wordt opengegooid. Er staat een al even enorme man in de gang: papa's oude vriend Loek, die komt koken voor Kerstmis. Het wordt een verrassing, zegt hij. Loek haalt konijntjes en een lief biggetje in kooitjes uit zijn auto en brengt ze naar boven. Wat wil Loek eigenlijk allemaal gaan slachten voor het kerstdiner?

Nanda Roep heeft ruim 50 kinderboeken gepubliceerd. Ze presenteerde ook het tv-programma Mijn Eigen Boek bij KRO Kindertijd. Ze schrijft romans en ook liedjes; voor zichzelf en Kinderen voor Kinderen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Help, wie klopt daar - Stille nacht, angstige nacht

paperback/ gebrocheerd: € 16.95
Help, wie klopt daar?! Luna en Lotte bereiden zich voor op hun Sinterklaasfeest. Ze hopen natuurlijk dat de echte Sinterklaas langskomt, ...

Meer boekennieuws op Facebook.