Paniek

Carry Slee

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Paniek

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463243186, 156 blz., October 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Dyslexion

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Het overvalt Sasja 's ochtends als ze zich aankleedt: een onbehaaglijk gevoel, alsof er iemand naar haar kijkt. Het zal wel komen omdat ik hier nog maar net woon, denkt ze en zonder er verder aandacht aan te besteden, gaat ze voor de spiegel taan. Maar dan schrikt ze.
Ze heeft het zich niet verbeeld. In de spiegel ziet ze Felix. Ze draait zich met een ruk om. Wat moet hij in haar kamer?
Sasja voelt zich niet veilig in haar eigen huis, maar ze durft er met niemand over te praten. Ze schaamt zich dood, en aarom wil ze niet dat iemand het weet.
Vooral Jorrit niet! Als Jorrit per ongeluk het grote geheim van zijn beste vriend Ruben ontdekt, belooft hij het aan niemand te vertellen.
Maar hij is zo kwaad en geschrokken dat hij zijn mond voorbij praat. En dan gaat alles pas echt goed fout...

Carry Slee is een van de meest succesvolle kinderboekenschrijvers van Nederland. Negen keer won ze de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels bijna 5 miljoen exemplaren verkocht.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Paniek

gebonden: € 22.95
Het overvalt Sasja 's ochtends als ze zich aankleedt: een onbehaaglijk gevoel, alsof er iemand naar haar kijkt. Het zal wel komen omdat ...

Meer boekennieuws op Facebook.