Aartsrivaal

Gerard van Gemert

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Aartsrivaal

gebonden: € 10.95

ISBN: 9789463242059, 60 blz., July 2017
Formaat: 24.1 (h) x 17.3 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 239 gram.

Uitgever: Dyslexion Uitgeverij

serienaam/reeks: Kief, de goaltjesdief

illustrator: Mark Janssen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving


De club van Daan Kiefsma, die ook wel Kief de goaltjesdief wordt genoemd, heeft het moeilijk. Een van de bestuursleden heeft al het geld van de club kwijtgemaakt. Als er niet binnen een week een oplossing gevonden wordt, gaat vv Almia failliet. Kief kan zich niet voorstellen dat hij straks bij aartsrivaal Almse Boys, de enige andere voetbalclub in Almen, moet gaan voetballen.
Samen met zijn teamgenoten zet hij meteen enkele acties op om geld in te zamelen. Dat gaat moeizaam. Kiefs vriend Remy zegt dat hij wil helpen. Maar is Remy nog wel te vertrouwen? Hij speelt immers bij Almse Boys ... Het toeval wil dat beide clubs in de volgende (en voor vv Almia misschien wel laatste) wedstrijd tegen elkaar uitkomen. Die partij wil Kief natuurlijk absoluut winnen.

Ook het dertiende boek over Kief is spannend tot de laatste bladzijde. Keer op keer slaagt Gerard van Gemert erin Daan Kiefsma en zijn vrienden wervelende avonturen te laten beleven. Voor voetbalfans vanaf 7 jaar.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Aartsrivaal

paperback/ gebrocheerd: € 9.95
De club van Daan Kiefsma, die ook wel Kief de goaltjesdief wordt genoemd, heeft het moeilijk. Een van de bestuursleden heeft al het geld ...

Aartsrivaal

gebonden: € 9.95
De club van Daan Kiefsma, die ook wel Kief de goaltjesdief wordt genoemd, heeft het moeilijk. Een van de bestuursleden heeft al het geld ...

Meer boekennieuws op Facebook.