MZZLmeiden in Hollywood

Marion van de Coolwijk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
MZZLmeiden in Hollywood

gebonden: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463242011, 178 blz., July 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Dyslexion

serienaam/reeks: MZZLmeiden

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

MZZLmeiden: een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzaken

Tanja heeft het moeilijk met haar vader. Het ene moment is hij overdreven vrolijk, het andere moment is hij stil en teruggetrokken. Bovendien is hij voortdurend aan het werk. Als Tanja zijn nieuwe assistente ontmoet, krijgt ze een angstig vermoeden. Is hij soms verliefd? Wanneer Tanja met hem naar Los Angeles mag om een clip op te nemen, gaat zijn assistente ook mee. Dat is wel het laatste waar Tanja op zit te wachten...
Ook Joan mag naar LA: om auditie te doen voor de nieuwste film van Pirates of the Caribbean. Ze zit bij de laatste vier kandidaten. Zal deze film haar doorbraak betekenen? Gaat ze het maken in Hollywood?
Hanna mag met haar zussen mee naar Amerika. In LA voelt ze zich constant bekeken. Iedereen vraagt haar om een handtekening en overal waar ze komt, duiken de media op. Wat is er aan de hand? Als een grote limousine haar komt ophalen, lijkt ze in een Hollywoodfilm te zijn beland.

Marion van de Coolwijk vestigde definitief haar naam als jeugdboekenauteur met de populaire serie MZZLmeiden. Ze won de Tina Bruna Award en werd genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury. MZZLmeiden in Hollywood is het zevende deel in deze sprankelende reeks.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

MZZLmeiden in Hollywood

paperback/ gebrocheerd: € 9.99
MZZLmeiden: een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzaken

Tanja heeft het moeilijk met haar vader. Het ene moment is ...

Meer boekennieuws op Facebook.