Revanche

dyslexie uitgave

Gerard van Gemert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Revanche

gebonden: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463241816, geïllustreerd, 192 blz., July 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Dyslexion

serienaam/reeks: De Hockeytweeling

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Nikki herstelt wonderwel van de gevolgen van het auto-ongeluk, veroorzaakt door de moeder van aartsrivale Chantal. Waarschijnlijk zal ze binnenkort zelfs weer kunnen hockeyen. Intussen krijgt haar tweelingzus Zahra via Facebook een uitnodiging van een zekere Bradley. Zahra kent hem niet, maar hij wil afspreken en zegt dat het belangrijk is. De enige gemeenschappelijke Facebookvriend die ze hebben, is... Chantal.
Samen met Nikki gaat Zahra naar de afgesproken plek, maar daar komt niet Bradley opdagen, maar zijn moeder en zus. De jongen blijkt al een paar dagen vermist. Omdat hij alleen met Zahra nog contact heeft gehad, wordt zij ervan verdacht iets met zijn verdwijning te maken te hebben. Nikki en Zahra gaan zelf op onderzoek uit en ontrafelen stukje bij beetje het mysterie rond Bradley. De oplossing ligt verrassend dichtbij.
In het vijfde boek over 'De Hockeytweeling' nemen Nikki en vooral Zahra de draad van het hockeyen weer op. Spanning verzekerd alweer!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Revanche

paperback/ gebrocheerd: € 14.95
Nikki herstelt wonderbaarlijk goed van de gevolgen van het auto-ongeluk, dat veroorzaakt is door de moeder van aartsrivale Chantal. Het ...

Meer boekennieuws op Facebook.