Fleur, heldin van Oranje

Gerard van Gemert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Fleur, heldin van Oranje

gebonden: € 15.95

ISBN: 9789463241410, 92 blz., November 2016
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 293 gram.

Uitgever: Dyslexion

illustrator: Luc Verschuuren

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Fleur Wildebrand is met haar klas uitgenodigd om de finale van het wk hockey in Den Haag bij te wonen. Samen met haar beste vriendin Valerie verheugt ze zich op een heerlijke hockeydag.
De meiden doen mee aan een shoot-outcompetitie, waarmee ze een meet and greet met de internationals van Oranje kunnen winnen. Alles wat ze geleerd hebben bij hun club HCV, halen ze uit de kast.

Maar er komt een eind aan het onbezorgde genieten als Fleur en Valerie toevallig een gesprek afluisteren en te horen krijgen dat er plannen zijn om de wereldbekers uit het stadion te stelen. Ze vertellen het aan de meester, maar die gelooft hen niet. Dan besluiten de twee vriendinnen om de diefstal zelf te voorkomen. Dat proberen ze op een nogal aparte manier, die deze mooie dag in één keer kan verpesten.

Een heerlijk hockeyverhaal, nu eens spannend en dan weer grappig, over lef, vriendschap en diefstal. Speciaal geschreven naar aanleiding van het wk hockey 2014 in Den Haag. Dit boek kwam tot stand in samenwerking met de KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockeybond).

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Fleur, heldin van Oranje

paperback/ gebrocheerd: € 14.95
Fleur Wildebrand is met haar klas uitgenodigd om de finale van het wk hockey in Den Haag bij te wonen. Samen met haar beste vriendin Valerie ...

Fleur, heldin van Oranje

gebonden: € 14.95
Fleur Wildebrand is met haar klas uitgenodigd om de finale van het WK Hockey in Den Haag bij te wonen. Samen met haar beste vriendin Valerie ...

Meer boekennieuws op Facebook.