De twaalfde man

dyslexie uitgave

Gerard van Gemert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De twaalfde man

gebonden: € 18.95

ISBN: 9789463241014, geïllustreerd, 172 blz., July 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Dyslexion

serienaam/reeks: De voetbalgoden

illustrator: Mark Janssen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Stijn en Storm keren terug bij hun grote liefde Kick '69.
Daar ontmoeten ze Jesper, die door hun terugkeer zijn plek in het elftal kwijtraakt. Jesper lijkt daar goed mee overweg te kunnen. Dan blijkt hij de zoon te zijn van een biermagnaat die bedreigd en afgeperst wordt. De brouwerij van Jespers vader heeft financiële problemen en daarom polst de jongen Stijn en Storm of zij Bert Pringel, hun goeie vriend en een van 's werelds beste voetballers, niet om geld kunnen vragen. Dan gaat het balletje pas echt aan het rollen.
De vader heeft helemaal geen zoon die Jesper heet. En als Storm ineens zomaar zijn plek verliest aan Jesper terwijl hij uitstekend presteert, grijpen de Voetbalgoden in en gaan ze weer eens op onderzoek uit. Intussen blijkt Storm tot Stijns grote verbazing opeens verliefd op Noor, een meisje uit hun klas.

Het twaalfde boek over de Voetbalgoden zit tjokvol verwikkelingen en spanning. De jongens moeten hard hun best doen bij hun nieuwe club. Tegelijk leggen ze een merkwaardige familiegeschiedenis bloot en is Storm voor het eerst verliefd!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De twaalfde man

paperback/ gebrocheerd: € 16.95
Stijn en Storm keren terug bij hun grote liefde Kick '69. Daar ontmoeten ze Jesper, die door hun terugkeer zijn plek in het elftal kwijtraakt. ...

De twaalfde man

gebonden: € 14.95
Stijn en Storm keren terug bij hun grote liefde Kick '69, dat bekendstaat als de club met de beste jeugdopleiding van Europa. Daar ontmoeten ...

Meer boekennieuws op Facebook.