Spookdoelpunt

Gerard van Gemert

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Spookdoelpunt

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789463240918, geïllustreerd, 208 blz., June 2016
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 431 gram.

Uitgever: Dyslexion

serienaam/reeks: De voetbalgoden

illustrator: Mark Janssen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Stijn en Storm zijn geselecteerd voor Jong Oranje om mee te doen aan het WK. Tijdens het toernooi sijpelt binnen dat Bert Pringel, hun vriend en een van de beste voetballers ter wereld, ervan verdacht wordt de uitslag van een competitiewedstrijd te hebben beïnvloed in ruil voor geld. Hierdoor dreigt hij geschorst te word­en en het EK te missen. Als een van de hoofdrolspelers in deze zaak zich op de training van Jong Oranje meldt, gaan de jongens op onderzoek uit. Tussen Femke en Stijn gaat het weer goed. Tot Stijn haar de groeten doet van Niels, de mysterieuze zoon van de fysiotherapeut van Jong Oranje. Meteen daarna verbreekt Femke elk contact.
Ligt dat aan Stijn of aan Niels? De tegenstanders op het WK zijn sterk. Als de Voetbalgoden erachter komen dat de scouts van grote clubs belang­stelling voor hen tonen, beseffen ze dat het wel eens een heel interessant toernooi kan worden.

In het tiende boek over de Voetbalgoden maken Stijn en Storm weer van alles mee. Wie is toch die jongen met de paardenstaart en waarom reageert Femke zo heftig op hem? En lukt het hun om de onschuld van Bert te be­wijzen en ondertussen ook nog eens te presteren op het WK?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Spookdoelpunt

gebonden: € 14.95
Stijn en Storm zijn geselecteerd voor Jong Oranje om mee te doen aan het wk. Tijdens het toernooi sijpelt het gerucht binnen dat Bert Pringel, ...

Meer boekennieuws op Facebook.