Vlammend schot

Gerard van Gemert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vlammend schot

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789463240796, 176 blz., November 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Dyslexion

serienaam/reeks: De voetbalgoden

illustrator: Mark Janssen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Stijn en Storm fietsen na een avondwedstrijd naar huis. Ze komen voorbij een brandende woning, waar nog een kind in aanwezig is. Storm bedenkt zich geen moment en rent het huis in ... Nauwelijks bekomen van dit avontuur, worden de jongens ervan verdacht de brand zelf te hebben aangestoken. Als ook hun vriend en een van 's werelds beste voetballers Bert Pringel erbij betrokken wordt, gaan Stijn en Storm op onderzoek uit. Ze komen tot verrassende ontdekkingen. Ondertussen doen de Voetbalgoden ook hun best om met fc Rapitas aan de top van de competitie te komen en naar de volgende ronde in de beker te gaan. Verder speelt Bert Pringel met Kick '69 een beslissende Champions Leaguewedstrijd én doet Stijns vriendinnetje Femke een bekentenis die gevolgen kan hebben voor de hechte vriendschap tussen de twee jonge voetballers.

Ook in het achtste boek over de Voetbalgoden speelt voetbal natuurlijk weer een belangrijke rol, al moeten Stijn en Storm hun aandacht dit keer misschien nog net iets meer op andere kwesties richten. Maar dat ze het andermaal meer dan druk hebben, staat buiten kijf!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Vlammend schot

gebonden: € 14.95
Stijn en Storm fietsen na een avondwedstrijd naar huis. Onderweg wordt hun aandacht getrokken door een vrouw die voor een brandend huis ...

Meer boekennieuws op Facebook.