Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Piet Prins

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

gebonden: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463240758, geïllustreerd, 228 blz., April 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Dyslexion

serienaam/reeks: Snuf de hond

illustrator: Jaap Kramer

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In de pinkstervakantie kunnen Tom Sanders en zijn vrienden even weer wat ontspannen na een drukke periode. Wanneer ze een boerderijbrand ontdekken, komen ze in contact met de politie. Op die manier krijgen ze interessante informatie te horen over de mysterieuze brandstichter.
Langzamerhand krijgen ze het vermoeden dat de brandstichter en een geheimzinnige man die ze in een dichtbijgelegen moeras hebben gezien wel eens een en dezelfde persoon kunnen zijn. Deze man in het moeras blijkt zelfs, net als de legendarische Vliegende Volckert, over het moeras te kunnen lopen... De jongens willen heel graag op onderzoek uitgaan, maar de vader van Tom steekt daar een stokje voor. Toch krijgen Tom en zijn vrienden - op een bijzonder onaangename manier - met deze man te maken, waardoor ze betrokken raken bij de jacht op deze Vliegende Volckert. Snuf speelt bij deze spannende gebeurtenissen natuurlijk een belangrijke rol.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Snuf en de jacht op de Vliegende Volckert

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
In de pinkstervakantie kunnen Tom Sanders en zijn vrienden even weer wat ontspannen na een drukke periode. Wanneer ze een boerderijbrand ...

Meer boekennieuws op Facebook.