Het Betekenboek

Selma Koopman; Corine Matser; Marjolein van Braam Morris; Bas Bakker

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het Betekenboek

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789463239424, geïllustreerd, 196 blz., November 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.9 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 385 gram.

Uitgever: Boekengilde B.V.

beschrijving

‘Teken je eigen symbolen aan de hand van 250+ voorbeelden’

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van het tekenen binnen een werkomgeving. Als je hier net mee begint, kan het zoeken zijn hoe je tot betekenisvolle beelden komt. Met dit boek word je op weg geholpen om die beelden te maken. Met eenvoudige tekeningen maak je zo dingen begrijpelijk, laat je zien wat je bedoelt en onthoud je beter.

Je leert:

hoe je tekeningen eenvoudig opbouwt
hoe je betekenisvolle beelden maakt
hoe je associatief tekent
hoe je variaties maakt op beelden.

Het Betekenboek is een doe-boek. Naast de meer dan 250 voorbeelden van visuals, biedt het Betekenboek veel ruimte om zelf na te tekenen en eigen symbolen aan toe te voegen. Kortom: een boek vol tekeninspiratie waarmee je je brein en tekenspieren activeert. Zo kan ook jij met zakelijk tekenen laten zien wat je bedoelt.

Iedereen kan tekenen, jij ook. Daar is De Betekenaar van overtuigd. Al sinds 2012 pioniert De Betekenaar op het gebied van tekenen als communicatiemiddel. De Betekenaar heeft inmiddels vele visueel leiders opgeleid en is een van de grondleggers van het ‘zakelijk tekenen’. Dit boek is gemaakt door Selma Koopman, Corine Matser, Marjolein van Braam Morris en Bas Bakker. Gezamenlijk vormen zij als coöperatie de kern van de Betekenaar.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.