De cholesterolmythe

Een radicaal nieuwe visie op het ontstaan, voorkomen en omkeren van hart- en vaatziekten

Daan de Wit

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De cholesterolmythe

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463192118, geïllustreerd, 264 blz., October 2020
Formaat: 24.1 (h) x 16.1 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 678 gram.

Uitgever: Scriptum Books

beschrijving

Op basis van onafhankelijk journalistiek onderzoek laat 'De cholesterolmythe' zien dat de huidige visie op hart- en vaatziekten niet klopt en moet worden herzien. Gesprekken met artsen en wetenschappers, betrokken bij onderzoek naar onderzoek, maken dit op een uiterst heldere manier duidelijk.
Het boek is opgedeeld in drieën:
1. Opkomst en ondergang van de cholesterolmythe
2. Moedwillige misleiding
3. Wat je zelf kunt doen voor de gezondheid van je hart en vaten
Het derde deel biedt achtergronden en praktische tips over hoe je jezelf kunt helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten. Dit is mogelijk zonder medicatie en op basis van natuurlijke middelen. Iemand die al ziek is kan het proces remmen en soms zelfs omkeren.

Daan de Wit (1969) is journalist en verslaggever voor televisie, documentaire en geschreven media. Hij publiceerde drie onderzoeksjournalistieke boeken: De volgende oorlog, Dossier Mexicaanse griep, Weet wat je eet en De cholesterolmythe.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Daan de Wit (1969) is journalist en verslaggever voor televisie, documentaire en geschreven media. Hij publiceerde drie onderzoeksjournalistieke boeken: De volgende oorlog, Dossier Mexicaanse griep, Weet wat je eet en De cholesterolmythe.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.