Succesvol investeren in startups

Jeroen Bertrams

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Succesvol investeren in startups

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789463191784, November 2019
Formaat: 18.3 (h) x 13.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 265 gram.

Uitgever: Scriptum Books

beschrijving

Het aantal mensen dat investeert in startups is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Vrijwel iedereen kan tegenwoordig geld steken in jonge bedrijven. Toch worden lang niet alle startups een succes. De vraag is hoe je ervoor zorgt dat je in de juiste bedrijven investeert.
De auteur legt stap voor stap uit hoe je te werk dient te gaan. Van het bepalen van jouw strategie tot en met het toegang krijgen tot voldoende startups. Van het nauwgezet beoordelen van bedrijven tot en met het maken van de deal. Leer via welke kanalen je kunt investeren, hoe deals worden gestructureerd, hoe je de waarde van een startup bepaalt en hoe je een gezonde portfolio opbouwt.
Jeroen Bertrams is een van de meest actieve angels in Nederland. Hij investeerde in meer dan tweehonderd startups waaronder vijf zogenaamde unicorns. Naast zijn werk als investeerder helpt hij bedrijven en startups bij het ontwikkelen van hun digitale strategie en realiseren van online groei. Hij schreef acht managementboeken, onder meer over online marketing en social media.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.