PMC Next

Aan de slag met Projectmatig Creëren

Gert van Santen; Annelies van Gool

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
PMC Next

gebonden: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463191647, geïllustreerd, November 2019
Formaat: 21.7 (h) x 13.7 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 430 gram.

Uitgever: Scriptum Books

beschrijving

Projectmatig Creëren (PMC) is een belangrijk concept om projecten te managen en heeft zijn waarde inmiddels overtuigend bewezen. De auteurs, maar ook hun opdrachtgevers, hebben gezien wat goed werkt en succesvol is, maar ook wat minder goed werkt en wat deze tijd extra vraagt.
'PMC Next' geeft de essentie van PMC aan. Wanneer en vooral waarom ga je met projecten aan de gang en wanneer is het gewoon een ‘klus’ die je moet klaren? Op overzichtelijke wijze worden de stappen beschreven om van een eerste idee naar een succesvol projectresultaat te komen.
De kracht van PMC is vooral de integratie van de menselijke en de technische aspecten. Juist die menselijke aspecten zijn belangrijker dan vaak wordt gedacht. Geslaagde projecten weten met co-creatie, samenwerking en project start-ups gebruik te maken van de ambitie, energie en creativiteit van alle betrokkenen: management, medewerkers en stakeholders. Er wordt niet alleen een resultaat opgeleverd, maar een resultaat met impact.

Gert van Santen was directeur en is nu organisatieadviseur bij Kern Konsult, een bureau voor organisatieadvies. Gert heeft ruime ervaring met het begeleiden en professionaliseren van Programmamanagement en Projectmanagement (Projectmatig Creëren) binnen organisaties.

Annelies van Gool is organisatieadviseur bij Kern Konsult. Als gedrags¬wetenschapper en manager in de zorg en het onderwijs heeft Annelies veel ervaring in het leiden van programma’s en projecten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.