Geluk is ook niet alles

Tips en adviezen voor een beter leven

Willem van der Does

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Geluk is ook niet alles

gebonden: € 17.50

ISBN: 9789463191531, geïllustreerd, March 2019
Formaat: 21.9 (h) x 15.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 407 gram.

Uitgever: Scriptum Books

illustrator: Peter van Straaten

beschrijving

Volgens peilingen zijn bijna negen van de tien Nederlanders gelukkig. Moeten we dat serieus nemen? Want de zelfhulpboeken die u een gelukkiger leven beloven, zijn niet aan te slepen. Ook van dit boek zult u gelukkig worden. Nou ja, op zijn minst zal het u een paar amusante uurtjes bezorgen. En met een beetje geluk steekt u er ook nog iets van op.
Hoe gelukkig we ook zijn, de stress slaat steeds meer toe. Apparaten maken ons leven makkelijker en tegelijkertijd ingewikkelder. Verder moeten we van alles: afvallen, bewegen, betere relaties met onze kinderen hebben, onze passie volgen, bijblijven, voor onze belangen opkomen, betere seks hebben en vooral met minder geen genoegen nemen.
Hoe doe je dat? Hoe vergroot je de kans om gedrag aan of af te leren? Wat kan helpen is kennis van een overzichtelijk aantal principes van gedragsverandering. In dit boek worden die principes uitgelegd en toegepast. Het is bedoeld voor mensen die vinden dat er nog iets aan henzelf of aan iemand anders te verbeteren valt. Als u al volkomen gelukkig bent met uzelf en al uw medemensen, dan is het boek nog het lezen waard vanwege de illustraties van Peter van Straaten, die een hilarisch samenspel met de tekst aangaan.

Willem van der Does is hoogleraar Klinische Psychologie aan de Universiteit Leiden. Eerder verschenen van zijn hand o.a. Zo ben ik nu eenmaal! en Met de wetenschap van nu.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatEen machtig interessant boek dat maakt dat je ook de andere boeken van Willem van der Does zult willen lezen. Het leert je veel over anderen maar zeker ook over jezelf. Ook deze keer heeft de auteur, zoals hij al eerder deed, tekeningen van Peter van Straaten opgenomen. Ze passen er naadloos bij en verhogen de leesvreugde nog meer. 'Geluk is ook niet alles' is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in mensen en hun gedrag.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.