De Happy Pear: Recepten voor geluk

smakelijk en simpel veggie food

David Flynn; Stephen Flynn

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De Happy Pear: Recepten voor geluk

gebonden: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463191210, geïllustreerd, August 2018
Formaat: 23.9 (h) x 18.0 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 1125 gram.

Uitgever: Scriptum Books

beschrijving

Dit boek staat vol met vegan food waar je gelukkig van wordt.

• Lekkere en makkelijke maaltijden die binnen 15 minuten op tafel staan: tikka masala met kikkererwten, Thaise gele curry, romige pasta met champignons, quesadilla’s;
• Heerlijke het-wachten-waard-diners: kruidige Griekse stoofschotel, stevige Hongaarse goulash, eenpanslasagne, kastanje-cashewwellington;
• Slimme plantaardige alternatieven voor favoriete gerechten: burgers, hotdogs, nuggets, kebab;
• En veel onweerstaanbare zoetigheid: bakewell-taart met zomerfruit, chocolate chip cookies, brownietaart, Schwarzwälder kirschtaart.

Naast meer dan 100 recepten bevat het boek ook inspiratie om gelukkiger te worden, van een gezondheidsreboot tot rust brengen in je hoofd.

Al bijna 15 jaar is de boodschap van David en Stephen Flynn van de Happy Pear: eet meer groente! Ze hebben allerlei hypes zien komen en gaan, en weten inmiddels wat werkt – voor henzelf, voor hun gezinnen en voor de duizenden mensen die op de Happy Pear-¬manier eten.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatDe zomer op je bord, dát zijn de recepten van de gebroeders Flynn! recensie citaatDit is het derde kookboek van de gelukkige broers uit Ierland (thehappypear.ie). Het volgt de huidige trend: volledig plantaardig voedsel waarbij naar alternatieven wordt gezocht voor veel gegeten dierlijke producten zoals kaas, ei en vlees. Dus niet volledig aan een andere manier van eten wennen, maar zelfgemaakte vervangingen bedenken. De recepten vertonen overeenkomsten met die van de Britse kok Gaz Oakly in 'Vegan 100' (2018). Maar dit boek, dat meer gericht is op snel, gemakkelijk en betaalbaar, biedt meer. Er zijn recepten te vinden voor het hele gezin voor verschillende maaltijdmomenten, feel good gerechten die meer tijd vragen, enkele inmaak- en fermenteerrecepten, maar ook tips voor een actieve en ontspannen leefstijl. Verder is een hoofdstuk gewijd aan een tweeweekse gezondheidsreboot: een volledig menu voor twee weken inclusief boodschappenlijst. Bij de recepten is aangegeven of de bereiding te vinden is op het YouTube-kanaal van The Happy Pear. Veel recepten zijn glutenvrij, soms met enige aanpassing. Opnieuw een heel fijn boek met veel productinformatie; aan te raden.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.