Unfu*k Yourself

Stap uit je hoofd en in je leven

Gary John Bishop

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Unfu*k Yourself

gebonden: € 14.99

ISBN: 9789463190930, February 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Scriptum Books

beschrijving

Dit is een gids zonder bullshit, die een eerlijke no-nonsense aanpak biedt om je te helpen je over zelfopgelegde beperkingen heen te zetten.
Het zijn geen andere mensen die je in de weg staan, het zijn niet eens je omstandigheden die je blokkeren. Je staat jezelf in de weg, samen met de knagende negatieve stemmetjes in je hoofd.
Deze gids laat zien hoe je naar jezelf moet kijken voor het antwoord op problemen die je ogenschijnlijk niet in de hand hebt.
Unfu*k Yourself begeleidt je bij het omgaan met echtscheiding, verlies, falen, gezondheid, problemen op het werk en geeft je de kracht om het leven weer op te pakken.

Gary John Bishop is een expert in persoonlijke ontwikkeling. Dit boek werd oorspronkelijk in eigen beheer uitgegeven maar is inmiddels vertaald in meer dan 14 talen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatDe Schot Gary John Bishop vestigde zich in de Verenigde Staten. Hij bestudeerde diverse grote filosofen, kwam tot een eigen levensfilosofie en schreef dit ongebruikelijke zelfhulpboek. Er wordt geleerd hoe men de volledige verantwoording moet nemen over het eigen leven. Men moet niet naar de buitenwereld kijken voor antwoorden op alles wat men in het leven tegenkomt, maar in zichzelf kijken. Dit is een gids met een eerlijke no-nonsense aanpak, die hulp biedt om zich over zelfopgelegde beperkingen heen te zetten naar een nieuw niveau van grootsheid. Het zijn immers geen andere mensen die in de weg staan, het zijn niet eens omstandigheden die iemand blokkeren, maar men staat zichzelf in de weg. Terecht is de ondertitel: 'stap uit je hoofd en in je leven'. Deze waardevolle gids is bijzonder geschikt voor iedereen die in moeilijkheden is geraakt, bijvoorbeeld in verband met een echtscheiding, verlies, falen, gezondheid of problemen op het werk en geeft kracht om het leven weer op te pakken.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.