Deel nooit het verschil

Onderhandelen op het scherpst van de snede

Chris Voss; Tahl Raz

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Deel nooit het verschil

gebonden: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463190909, January 2018
Formaat: 21.8 (h) x 15.1 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 423 gram.

Uitgever: Scriptum Books

vertaald door: Vanja Walsmit

beschrijving

Het leven bestaat uit onderhandelingen: of u nu een auto aanschaft, een loonsverhoging vraagt, een huis koopt, de huur heronderhandelt of overlegt met uw partner of kinderen; zelfs het verloop van uw verdere leven kan afhangen van uw optreden in cruciale gesprekken. Dit boek geeft u de hulpmiddelen die u hiervoor nodig hebt.
Deel nooit het verschil is een onontbeerlijk handboek met onderhandelingsprincipes uit de opmerkelijke carrière van Chris Voss, onderhandelaar in gijzelings- en ontvoeringszaken. Hij benadrukt het belang van emotionele intelligentie, zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen. De effectiviteit van deze technieken zijn in het veld getest. Voss laat zien hoe u deze vaardigheden op uw werk en op elk levensgebied kunt gebruiken.

Het boek biedt een spannend kijkje achter de schermen bij de FBI, waarbij de onderhandelingsstrategieën uit de doeken worden gedaan die Voss hanteerde.

Chris Voss, een FBI-veteraan, is een van de meest vooraanstaande beoefenaars en docenten van onderhandelingsvaardigheden. Zijn adviesbureau verzorgt opleidingen en adviseert bedrijven bij complexe onderhandelingen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.