Een dikke tien van Meester Mark

de mooiste kinderlogica

Mark van der Werf

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een dikke tien van Meester Mark

paperback/ gebrocheerd: € 12.99

ISBN: 9789463190886, geïllustreerd, March 2018
Formaat: 20.9 (h) x 14.6 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 380 gram.

Uitgever: Scriptum Books

beschrijving

Wat zou een 'geboortedag' zijn? De dag dat je eruit floept!
En heb jij wel eens iets gekregen wat vies tegenviel? Ja ... een broertje.

Briljante ingevingen, ontwapenende foutjes en lieve briefjes: Mark van der Werf, beter bekend als Meester Mark, verzamelt de mooiste kinderlogica.

Leerkrachten en ouders delen dagelijks pareltjes die ze vinden in werkboekjes en schriften.

Voor 'Een dikke tien van Meester Mark', het vervolg op het succesvolle 'Meester Mark rekent het goed', bewaarde hij de leukste plaatjes; een paar klassiekers, die al eens op zijn populaire Facebook- en Instagrampagina's verschenen, maar vooral gloednieuwe afbeeldingen.

Hét cadeauboek voor iedereen die opkikkert van kinderlogica.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatTweede bundeling na 'Meester Mark rekent het goed'* van observaties en anekdotes uit het basisonderwijs - verzameld en samengesteld door de onder andere van FB en Instagram bekende Meester Mark. Een veelheid van anekdotes die te maken hebben met reacties, feedback van leerkracht aan kind (en andersom!), invallen, ontwapenende kinderlogica, assertiviteit en weerbaarheid, liefdevolle toegewijdheid, creativiteit en (onverwacht) combinatievermogen. Met hoog herkenningsgehalte en veelal in de originele vorm overgenomen: briefjes, opmerking bij werk of fout, foto of tekening - voor zover mogelijk gesorteerd in rubrieken met titels als onder andere Sorry, Afscheid, Voetbal, Slavernij, Niks en Beeter Zeifer. De vormgeving van deze paperback is strak en mooi: gedrukt op stevig papier, messcherpe afdrukken van tekeningen, werkbladen, werkstukjes, handschriften, fotografie. Uitgave die tegelijkertijd een beeld geeft van de huidige basisschooljeugd en hun perceptie van de wereld én op de (onderwijs)wereld van meesters en juffen. Ter lering ende vermaak!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.