De wereld van de happy pear

simpel, verrassend en heerlijk eten voor een gezond en gelukkig leven

Stephen Flynn; David Flynn

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De wereld van de happy pear

gebonden: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463190848, geïllustreerd, October 2017
Formaat: 24.0 (h) x 17.7 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 1011 gram.

Uitgever: Scriptum Books

beschrijving

Voor de Ierse broers David en Stephen Flynn, the Happy Pear, staan plezier, smaak en vriendschap centraal bij het koken. Hun boodschap: eet meer groenten! Met groenten kun je eindeloos variëren, ze zitten bomvol smaak en zijn heel makkelijk te bereiden.

In 'De wereld van de Happy Pear' vind je meer dan honderd verrassende plantaardige recepten die je doen watertanden, zoals een burger met gegrilde halloumi en zoete chilisaus, groentepaella, spinazie-aardappelkoekjes, soep van waterkers met geroosterde walnoten, een regenboogterrine van groenten en een chocoladetaart met zoute karamel. Ook vind je tips voor een gezonde leefstijl, hoe je kinderen meer groenten en fruit kunt laten eten en hoe je lekker plantaardig kookt, ook als het gaat om een zomerse barbecue of een eivrije pavlova. Ontdek een wereld aan fantastische gerechten die ook nog eens heel gezond zijn!

De Ierse tweelingbroers David and Stephen Flynn waren gewone jongens die wel van een biertje (of twee) en een lekker lapje vlees hielden. Totdat ze - geheel onafhankelijk van elkaar - vegetariër werden. Dat veranderde hun leven en ze ontwikkelden een aanstekelijke passie voor gezond en goed eten. Hun Happy Pear-café, -winkel en -merk zijn inmiddels bekend tot ver buiten Ierland.

'Deze geweldige jongens koken altijd ongelooflijk lekker' Jamie Oliver


Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatBlij word je van de vele recepten, die tamelijk snel en makkelijk te maken zijn, zoals courgette en Spaanse groentepaella. Positief is ook dat de Gelukkige Peren groen lekkers hebben bedacht dat ook door kleine peertjes gepruimd wordt.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.