Good Food in 20 minuten

gezond zonder gedoe

Laurianne Ruhé

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Good Food in 20 minuten

gebonden: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463190084, geïllustreerd, April 2016
Formaat: 23.7 (h) x 19.0 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 945 gram.

Uitgever: Scriptum Books

beschrijving

Heb jij ook chronisch tijdgebrek? Wil je niet uren in de keuken staan, maar wel lekker en gezond eten? Daar hoef je echt geen keukenprinses voor te zijn. In dit vervolg op Good Food 1 vind je nóg meer recepten en praktische tips. Laurianne Ruhé laat zien hoe je snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd maakt, zonder gedoe! Ze geeft recepten en tips en tricks voor quickfix-ontbijtjes, voedzame lunches en diners, lekkere snacks en gezonde sapjes en smoothies. Al deze simpele recepten voor een gezonde leefstijl staan binnen 20 minuten op tafel. De recepten zijn gluten-, koemelk- en suikervrij, zodat je de beste versie van jezelf wordt.
Of je nu amper een eitje kunt bakken of al wat handiger bent in de keuken maar meer inspiratie zoekt, Laurianne helpt je bij de momenten waarop het lastig wordt: als je gaat sporten, op kantoor, onderweg en op feestjes en dinnerparty's. Good Food geeft je energie en maakt stralend, slank en blij!

Laurianne Ruhé is voedingscoach. Eerder verscheen van haar: 'Good Food. Word in 1 maand de beste versie van jezelf'. Met haar bedrijf GoodFoodTransition richt ze zich op de positieve verandering die Good Food voor mens en maatschappij kan betekenen. Haar belangrijkste boodschap: dat het niet moeilijk hoeft te zijn om gezonde voeding blijvend in je dagelijks leven te integreren. 1 verandering per dag is tenslotte al gauw 365 veranderingen per jaar!

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatDit tweede boek van Laurianne Ruhe staat vol handige recepten (lunch, diner, snacks, smoothies) die je binnen twintig minuten in elkaar flanst. En nog lekker en gezond ook, want gluten-, koemelk- en suikervrij.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.