Zuid-Afrika - met de motor door de kaap

van Kaapstad, door de grote en kleine Karoo tot aan de breede rivier en de Indische Oceaan met routekaart en praktische tips

Pierre Vroomen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zuid-Afrika - met de motor door de kaap

paperback/ gebrocheerd: € 17.12

ISBN: 9789463189590, geïllustreerd, 66 blz., April 2016
Formaat: 26.0 (h) x 19.3 (b) x 0.4 (d) cm. Gewicht: 217 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Dwars door het Afrikaanse continent op de motor! Voor veel motorliefhebers en hobby-avonturiers de ultieme droomreis. Als gemiddelde Jan Kaas ontbreekt het ons echter vaak aan tijd, budget of een combinatie daarvan. Dat het ook een stuk makkelijker, maar zeker niet minder leuk kan, laat dit inspirerende foto-en reisverslag zien.
De Kaap van Zuid-Afrika, waar Nederlandse trekboeren reeds eeuwen geleden hun geluk beproefden, biedt alles wat het motorhart begeert: stoffige pistes, ruimte, prachtige natuur en bijzondere ontmoetingen.
Dit boek is een must voor elke motorrijder, die de Eifel of Luxemburg eens een jaartje wil overslaan en de terra incognita niet helemaal schuwt. Het is een persoonlijk verslag, dat de lezer meeneemt door de halfwoestijn van de Karoo tot aan de monding van de Breede Rivier, aan de Indische Oceaan. Naast prachtige illustraties bevat het boek veel praktische reisinformatie over motorhuur, routes, bezienswaardigheden en overnachtingslocaties.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.