Het mysterie van de verdwenen meester

Jesse van Schaik

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het mysterie van de verdwenen meester

paperback/ gebrocheerd: € 24.13: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463189460, geïllustreerd, 136 blz., December 2015
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 243 gram.

Uitgever: De Nieuwe Boekhandel

beschrijving

Femke de Waal is twaalf, en een halve tweeling. Ze leidt een normaal en gelukkig leven. In groep 8 krijgt ze meester Kalicula. Hij is misschien wel de bijzonderste meester in de hele onderwijsgeschiedenis. Vanaf dat moment is Femke niet meer normaal, maar nog wél gelukkig. Wie kan dat niet zijn met een meester die een safari organiseert in de eigen klas?
Maar dan verdwijnt hij plotseling op een dag. De directeur zegt dat hij “een griepje heeft”. Maar Femke vertrouwt het niet en ze gaat op onderzoek uit. Want wie is die nieuwe vervanger, met al die namen en zijn eigen limousine? Waarom deed de directeur zo raar? En bovenal: wat is er écht met meester Kalicula aan de hand?
Samen met haar klasgenoten ontrafelt Femke het mysterie van haar verdwenen meester.

Jesse van Schaik (Amsterdam, 10 oktober 2004) vertelde al verhalen toen ze heel klein was. Dit is haar eerste boek. Ze schrijft ook gedichten en houdt van lezen en zingen. En van taarten bakken. Handig, want ze komt uit een gezin met vier kinderen. Jesse heeft het geld voor de uitgave van dit boek zelf verdiend door de aanmoedigingsprijs te winnen van het Best of the West-festival met het voordragen van zelfgeschreven gedichten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.