THAI STUDIEBOEK

Thai met essentiêle grammatica

JEF STIJNEN

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
THAI STUDIEBOEK

paperback/ gebrocheerd: € 35.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463189057, 614 blz., May 2017

Uitgever: Yanga

beschrijving

Uniek studieboek voor Thai, zowel voor beginners als gevorderden. Excellent om te leren spreken en eventueel ook schrijven.
Er zijn veel studieboeken voor Thai en heel wat mogelijkheden langs internet, maar die zijn voor een groot deel alleen maar beschikbaar in het Engels. De weinige boeken die in het Nederlands beschikbaar zijn, maken meestal ook nog gebruik van transcripties die geen inzicht geven in de schrijfwijze van het Thai. Het bijzondere van dit boek is dat het fonetisch Thai zodanig geschreven is dat het praktisch als Nederlands kan gelezen worden zonder dus speciale tekens voor uitspraak.
Dit studieboek is een praktisch gids voor de grammatica van de Thaise taal en is tot stand gekomen vanuit de behoefte om Thai te leren vanuit mijn taal" het Nederlands", De indeling is gebaseerd op een indeling die men terugvindt in handboeken voor Nederlandse grammatica.
Enerzijds is het veel gemakkelijker om niet de omweg langs een vreemde taal, het Engels, te moeten maken. De precieze transcriptie is ook zodanig dat in de meeste gevallen de Thai schrijfwijze weergegeven wordt. Dat maakt het makkelijker voor diegenen die ook zouden willen leren lezen en schrijven

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.