Gedichtenbundel

habits of mind

Rinke Huisman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gedichtenbundel

paperback/ gebrocheerd: € 20.51: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463188920, geïllustreerd, 46 blz., November 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.3 (d) cm. Gewicht: 198 gram.

Uitgever: Maak je eigen onderwijsboek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Gedichtenbundel Habits of Mind is een leerzaam prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen. De Habits of Mind (HoM) zijn 16, nauwkeurig beschreven denkgewoontes, tot stand gekomen uit het probleemoplossend vermogen van succesvolle personen. Arthur Costa (Ed.D) grondlegger van de Habits of Mind, heeft jarenlang onderzoek gedaan naar wat mensen succesvol maakt. Daar zijn een reeks bepalingen (16 habits) uitgekomen die intelligent gedrag bevorderen in de school en in het leven.

De gedichten brengen de 16 habits tot leven en helpen kinderen en volwassenen hun palet van probleemoplossingen te vergroten. De gedichtenbundel zit vol met prikkelde vragen die tot denken aanzetten: "Hoe proeft de zomer?" "Wat voor kleuren hebben mijn gedachten?" "Wat kan ik worden?" "Denkt een ster dat ze leeft?" "Hoe pas ik mij aan?" De gedichtenbundel is uitermate geschikt als voorleesboek, inspiratieboek of als Habits of Mind leerboek op school en thuis.

Dat er na de Amerikaanse versie nu ook een Nederlandse versie van deze gedichtenbundel is, bevestigt het belang van een meer doordachte wereldwijde educatie voor onze kinderen!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Gedichtenbundel

paperback/ gebrocheerd: € 20.51
Gedichtenbundel Habits of Mind is een leerzaam prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen. De Habits of Mind (HoM) zijn 16, ...

Meer boekennieuws op Facebook.