De dokter is je dood - over prostaat carcinoom en hoe de huisarts daar geen antwoord op heeft

De huisarts weet van niets - een verhaal door de gang van medische en juridische zaken, tuchtcollege en strafrecht

Mr Drs Gm Van Duin

paperback/ gebrocheerd: € 22,62: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789463188258, 113 blz., november 2018

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

De huisarts is je dood. Negentig procent van de huisartsen zijn niet op de hoogte van de diagnostiek en opsporing van prostaat kanker bij mannen. Door een terughoudende houding van huisartsen en gezondsheidsraad sterven jaarlijks 3000 mannen aan prostaat kanker

Als je hun slechte diagnostiek bespreekt bij het medisch tuchtcollege durven alle huisartsen te beweren dat ze geen aanwijzingen hadden voor symptomen van prostaatkanker.

Ze kunnen die niet eens herkennen en nemen bij branderig gevoel bij plassen een SOA test af in plaats van een simpele PSA test, vinden ze spontane botbreuken meestal beginnend in het bekken van geen betekenis terwijl dat nu juist een signaal is dat een primaire carcinoom, meestal de prostaat carcinoom als aan het uitzaaien is in de botten.

Voor stijve spieren en rug wordt je naar de fysio therapeut gestuurd. Zonder duidelijke reden daarvoor, maar stijve spieren zijn een symptoom van bot uitzaaiingen.

Ik heb dit voorgelegd een het medisch tuchtcollege en ben benieuwd naar de rol van het tuchtcollege in dergelijke zaken en verdraaiingen van huisartsen die zich op allerlei manieren eruit proberen te draaien want ze hebben toch alles gedaan

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.