Krachtig van binnen, sterk naar buiten!

in vier stappen naar een aantrekkelijke school met een sterk imago

Sandra van der Bolt; Twanny Verdonschot

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Krachtig van binnen, sterk naar buiten!

paperback/ gebrocheerd: € 30.80: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463188050, geïllustreerd, 148 blz., November 2015
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 294 gram.

Uitgever: Maak je eigen onderwijsboek

redactie: Marita Weener

beschrijving

Krachtig van binnen, sterk naar buiten! is een praktisch pr-handboek voor basisscholen. Door de vier stappen in het boek te volgen werkt u op een laagdrempelige manier aan meer verbondenheid van ouders en team bij de school en aan meer zichtbaarheid bij (nieuwe) ouders en in de omgeving.

Het boek staat boordevol met handige checklists, formats, tips en direct uitvoerbare ideeën. Maar het is meer dan alleen een bronnenboek: het profileringsformat en de jaarplanner bieden u de structuur om de pr op uw school planmatig en duurzaam vorm te geven.

De thema’s in het boek zijn gevat in vier stappen die u chronologisch kunt doorlopen of naar informatiebehoefte kunt raadplegen:
• Schoolprofilering
• Ambassadeurschap
• De gastvrije school
• Communicatie

Elke stap bevat achtergrondinformatie, opdrachten voor een plan van aanpak, opdrachten om met het team te doen, ideeën en tips. In de bijlagen vindt u de formats en checklists die u direct in de praktijk kunt gebruiken. Krachtig van binnen, sterk naar buiten! is een must voor basisscholen die zich willen ontwikkelen tot een aantrekkelijke school met een sterk imago!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.