Dood van een meiklokje

Amanda Bos

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dood van een meiklokje

paperback/ gebrocheerd: € 17.43

ISBN: 9789463187985, 233 blz., January 2016
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 322 gram.

Uitgever: Yanga

beschrijving

Lilith Muguet leeft in een wereld waar geen geluid meer mag worden gemaakt. Zelfs spreken is verboden. Mensen leven geïsoleerd van elkaar en sociale contacten vinden plaats in de virtuele ruimte. Nauwlettend wordt deze ruimte door de overheid gecontroleerd. Afwijkend gedrag wordt zwaar bestraft. Lilith bekleedt een vooraanstaande rol in deze samenleving. Zij staat aan het hoofd van het meest gerenommeerde onderzoekscentrum in het rijk, Onyx Research. Maar ze is eenzaam. De enige, minimale vorm van communicatie onderhoudt zij met haar man Nolf.
Nolf ligt echter in een diepe coma. Gelukkig heeft Lilith via technologische ontwikkelingen inzage in Nolfs disfunctionele hersenen. Gaandeweg ontdekt ze hoe haar man, ooit sterk en onafhankelijke, in deze dramatische situatie is beland. En welke (niet altijd even zuivere) rol zijzelf en Onyx daarin hebben gespeeld.

‘Dood van een meiklokje’ is een dystopische roman, die zich afspeelt in een angstaanjagende samenleving die misschien minder ver in de toekomst ligt dan we wel denken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.