Digital by default

strategisch management in de onvermijdelijke digitale transformatie

Willem Peter de Ridder

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Digital by default

paperback/ gebrocheerd: € 25.60: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463187817, geïllustreerd, 182 blz., March 2016
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 444 gram.

Uitgever: Mijnmanagementboek.nl

beschrijving

Digitale technologieën zoals sociale media, mobiel, kunstmatige intelligentie, The Internet of Things en robots leiden tot nieuwe business modellen en maken een andere manier van werken noodzakelijk. Er is geen alternatief – alle business wordt digitaal.
Dit boek beschrijft een allesomvattende benadering voor de onvermijdelijke digitale transformatie van de onderneming. Waar moet je op letten bij het digitaliseren van producten en productieprocessen? Welke opties heb je als distributie via platforms verloopt en de machtsverhoudingen in de waardeketen plotseling omslaan? Hoe richt je een organisatie in die innovatief is, snel inspeelt op veranderende omstandigheden en samenwerkt met externe partijen in de crowd?
Leiderschap in de digitale transformatie is meer een strategisch managementprobleem dan een technologische uitdaging. Je moet opnieuw uitvinden waar je bedrijf voor staat, een digitaal business model ontwerpen en ingrijpende veranderingen implementeren. Dit boek biedt bestuurders, directeuren, managers en adviseurs van bestaande bedrijven een duidelijk kader voor het het formuleren van een digitale strategie aangevuld met praktisch toepasbare modellen en checklists.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.