(K)Anker woorden

Edith Geurts-Schreuders

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
(K)Anker woorden

paperback/ gebrocheerd: € 15.42

ISBN: 9789463185851, geïllustreerd, 132 blz., May 2016
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 363 gram.

Uitgever: Jongboek

beschrijving

Hoe ga je om met het feit dat je van het ene op het andere moment een druk bestaan moet omruilen voor de diagnose kanker, waardoor je volledig wordt stil gezet? Hoe ga je als christen om met een ernstige ziekte als kanker en er op korte termijn zeer belangrijke beslissingen moeten worden genomen? Welke rol speelt God in dit alles of ben je overgeleverd aan de medisch specialisten?
De schrijfster van dit verrassende verwerkingsboek had een fulltime baan in een zorginstelling, was mantelzorger van haar vader, oppas voor de kleinkinderen en verzorgde daarnaast tal van activiteiten op het gebied van vrouwenwerk en pastorale zorg. Tot die ene zin waardoor alles anders werd: je hebt kanker.
Als christen kunnen zich tal van vragen aandienen, waarop de reguliere literatuur en forums op het gebied van kanker, geen antwoorden hebben. De schrijfster wil met dit verwerkingsboek anderen bemoedigen en reikt creatieve werkvormen aan ter verwerking van het ziekteproces . Ze blijft zien op het goede, dat ook tijdens een ziekte als kanker, zeker aanwezig is.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.